www.trusteddocks.com

Compare Shipyards

Knots
MT per day
USD per MT
USD per day
Shipyard name SCHEEPSWERF L.J. BOER SLIEDRECHT BV
Location
Sliedrecht, Netherlands
Dimensions Max. Length: 45.0m  | Max. Width: 20.0m
SCHEEPSWERF L.J. BOER SLIEDRECHT BV
Services
  • New Buildings
  • Repairs
    • Ship Repairs
Certificates
Description

Reparatie & onderhoud U zoekt een werf die er voor zorgt dat u snel weer in de vaart bent? Voor snel en vakkundig herstel van schades bent u bij SWB aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleine schade of een noodzakelijke reconstructie van voor- en achterschepen, wij zorgen dat u snel weer in bedrijf bent. In onze dokken kunnen we ook onderwaterschades of schades op moeilijk bereikbare plaatsen repareren. Reparatie moet vaak plaatsvinden op een moment dat het u slecht uitkomt. Om die ongewenste situatie te voorkomen, is het beter om onderhoud aan uw installaties door ons te laten verrichten op een moment dat het u wel uitkomt. Onze vakmensen weten precies welke slijtagedelen op tijd vervangen dienen te worden, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.more

Facilities
Type Name Length [m] Width [m] Draft [m] Lifting capacity [t] Max crane SWL [t] Num. Cranes
Floating dock Dock Jantje Please log in or register now. Please log in or register now. Please log in or register now. Please log in or register now. Please log in or register now. Please log in or register now.
Floating dock Dock Mees Please log in or register now. Please log in or register now. Please log in or register now. Please log in or register now. Please log in or register now. Please log in or register now.
Deviation cost
Advertisement: